axikedi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
.tv domainler güzel, hoş da.. İsim+tv olarak düşündüysen pek bişey olmaz.. Zeki=Akıllı gibi düşündüysen de alternetifi biliyorsun...Bir ara çok hevesliydim bu uzantıya..Ama artık maliyetleri de yüksek olduğu için uzak duruyorum
abi video sitesi dusundum ama akilli.tv gibi bir sistemi tek basima kuramam. ya proje ortagim olacak ya da bu domaini de satmak zorunda kalicam....

turyeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
zeki.tv alanadını matrax programı için kullanabilirsiniz, ki zeki.tv yi gördüğüme ilk aklıma gelen buydu.
tesekkurler

Avagado adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
size proje önerisi: bunu özellikle çocuk gelişimi üzerine profesyonel videolar ile uzman.tv benzeri, çocukların zeka yaşları, çocuklar nasıl eğitilmeli gibisinden konular ile çok iyi yerlere taşıyabilirsiniz.

kolay gelsin.
guzel fikir ama bu konuda bilgi ve tecrubeli olmak gerekir diye dusunuyorum... sonucta insanlari yanlis yonlendirmek de var

Ownl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
güzel bir domain.Güzel değerlendirilirse çok iyi yerlere gelir.
cok tesekkurler

ozkaan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yakında zeki'nin(matrax) tv de programı başlayacak çok büyük bi takipçi listesi var ve bunların %95 i üniversite öğrencisi. Bence bunun üstüne gitmelisin ve eğer tutarsa böyle şeylerin reklamını çok yapıyor programında.
tek bir program icin bu domaini kullanmak iyi olmaz sanirim, program bitince domain de biter

calvinklein adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
domain hoşuma gitti

inşallah güzel projelendirisiniz
tesekkurler yorumunuz icin