yaslam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10.10.2009 tarihinde bu arkadastan 3 adet rapidshare premium almistir ödemesini paypal ile yapmistim.Alisverisi yaptigim email adresi halil@depofilm.org dur. Bu email adresi bu arkadasa aitmis bunu yeni farkettim. Bu email ile alisveris yaptigimda 3 hesaptan sadece 1 tanesi calismadi rapidshareden giris yapilmadi.

Bunu kendisini belirttigim halde benim magduriyetimi gidermedigi icin kendisi ile alisveris yapmanizin size zarar verebilecegini bana güvenen arkadaslara söylemek isterim.

Not: Neden bugün 1 ay sonra yazdim. Cunku arkadasi sadece msnde olan birisi saniyordum r10 üyeligi oldugunu bilmiyordum.
ben seni bile hatirlamazken sen gelip atip tutuyosun dun pm attin cvp yazdim, seni o kadar taniyorum. ayricabu konuda eskiydi 5.5$ a rapid fln da satmiyorum. hesabi aliyorsunuz kullandiktan sonra ya da suresi bitince madur oldum diyosunuz yeni bir hesap almak için. sizin gibilerden çok gordum madem benim tarafimdan madur oldun, hesabi aldigin zaman belirtseydin r10da. ne seref yoksunu insanlar var su hayatta