Elazığlı168 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl araştırma yaptınız tüm veri merkezlerinin resmi hat kapasitelerine nasıl ulaştınız ? Msn den dc sahiplerine mi ulaşıp sordunuz ?

Hayır hemen hemen tüm verimerkezlerinin devre numaraları elimizde mevcut eğer isterseniz sizinlede paylaşabilirim.

Telekom anadolu yakası müdürlüğüne yada gayrettepeye telefon açtığınızda yada gidip bizzat ben bu firma ile iş yapacağım bana böyle böyle söylüyor doğruluk derecesi nedir diye sordugunuzda yada TTNET ADSL borç ödeme servisine devre numarasını yazdığınızdaki fatura miktarından kimin ne kullandığını herkes öğrenebilir.

eemmrraahh adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu tip eleştirilerde bulunmak istemiyorum ama ister istemez öyle düşünüyor insan. arkadaşında bahsettiği gibi yazanlar hep aynı tip. düşük mesaj avatar yok yeni üyelik imza yok herkes sorunsuz memnun.

bi kere tellcom olması zaten batırıyor işi 100 mbit hat 30 mbit hat ile aynı gibi ve verimsiz + hat kesintisi bol

Kullandığınız tellcom firması hangisi ? Yada size gercekten 100 mbit denilip 100 mbit verildiğini nereden biliyorsunuz. Ana router ve swich yönetim panelinizmi varki 100 mbit 30 mbit gibi diyebiliyorsunuz. Ben burda datacenteri değil Tellcomu savunuyorum çünkü Tellcomu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve telekom hattıyla arasında ping süre farkı bile yok.

ayrıca imza yok, avatar yok v.s yok gibi kısımlara takılacak konular değil burası oyun yada geyik forumu değil bilgi paylaşım forumu söylüyorum gene söylücem bu tip geyikler olduğu sürece söylemeye de devam edicem siz 100 mesajlamı forumda birilerini övmeye yada ticarete başladınız.