Çok Ayıp Etmişsin... Sistem Wordpress Olmasına Rağmen copyright kaldırmışsın. istersen %99 editle ama sistem wordpress in bunu yapmaya hakkın yok ! sen Wordpress e Saygı Duymuyorsan Millet niye senin scriptine saygı duysun ? sonuçta wordpress in sistem Bence Bu Hatanı Bir an Önce Düzenle ve Güncellemelerde Alan Kişilerede Ver Diğer Arkadaşın Dediği Gibi Youtube Tasarımınıda Tamamen Kopyalamışsın Ben Şimdi Bu Temanın Css Lerini Çalarak Forumda Ücretsiz Dağıtsam ne diyebilirsin ? Sende çalmışsın ? konuyu moderatöre report ettim.
hatirlattigin icin tesekkurler, ben not dustugumu yazdigimi zannediyordum, buyun mesajlarimi dolastim ama baska bir konuda yazdigimi hatirladim

, scripti alan arkadaslar wordpress linki eklerlerse sevinirim.
ben wordpress se senden cok saygi duyuyorum emin ol

ama tema yapanlar bilir, cogu zaman link eklemeyi unuturum. Simdi kalkip sana kullandigim WP sitelerin linklerini versem sende anlarsin. bir onceki mesajimda da belirttim, gereksiz yere mesaj kasip duruyorsunuz, 2-3 kisi ayni terane tutturdu gidiyor, bu konuda 9 sayfa mesaj var niye herkes sizin gibi dusunmuyor ?? Cunku burada bir emek var.. css ayni, peki temaya bakarsan o kodlari wp ye uyarlamak, farkli degisiklikler yapmak, yeni ozellikler eklemek ne kadar kolay ?? Dusunmeden yorum yazmayin, kendinizi kucuk dusuruyorsunuz..
Css paylasmak zor degil dostum buyrun css:
http://www.clonetube.info/wp-content...tube/style.css
al yap paylas aynini, kesinlikle sesimi cikarmayacam, ama sen yapacaksin baskasi degil...
kolay gelsin.
Satis devam ediyor arkadaslar siparis veren 2 kisinin siparisleri iptal ediyorum, hala cevap gelmedi. bu sebeple kisa bir sureligine
script 69 euro.
Ekleme: bekliyorum bitirince demo at da bakim...