jacksparov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba Arkadaşlar ben php ile bir üyelik sistemi yazdım yalnız onay sistemini mail yerine sms ile yapmak için ne yapmak gerekir fikirlerinizi almak istiyorum.Serverdaki php ayarlarını düzenlemek,hat şirketlerine ücret ödeme gibi durumlar vs. varmıdır.?

Aslında bundaki amacım üyelere sms yoluyla toplu mail atmaktir.Bununda içinde herhangi bir ayar yapmak gerekir mi ?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşirsa hep benim için hemde bu konuda bilgi almak isteyen tüm arkadaşlara yardimları olmuş olur..
Kesin olmamakla beraber;

SMS onayı için kesinlikle bir sms servis şirketiyle anlaşmanız gereklidir.Ayrıca, bu veritabanınızlada alakalı bir olay olacak.Zira; onay kodu veritabanınızda oluşturulan onay koduyla uyuşursa sms'in başarısı kesinleşmiş olacak.

Birde; bu konu için ben donanım haber yönetimiyle görüşmenizi öneriyorum.Onların böyle bir uygulaması var bildiğim kadarıyla.

Kolay gelsin.