Ben bu düşüncene katılmam, neden dersen. Bir kere üniversite,devlet siteleri dediğin anda internetin en güvenilir siteleri anlamına gelir bunlar devlet sitesi olduğu için direk google en üst sırada alır. Bu böyledir ve böyle olmasıda olduça doğaldır.

Diğer konuna geleyim şimdi güncellenmeyen site üst sırada demişsin yada bir çoğu olarak demişssin. Olay şudur o güncellemeyen siteler gercekten aranan kelime hakkında kaliteli buraya dikakt edin ziyaretçi odaklı bir içerik var ise zaten bu siteler üst sırada devamlı olacaktır.

Peki Güncelleme neden önemli. Güncelleme googlenin cafein hizmetinden sonra artık web site yöneticilerin hani site yapılır seo yapılır artık sen sağ ben selamet diye sözümüz vardır bunun artık böyle gitmeyeçeği için gereklidir.

Biraz daha açayım isterseniz güncelleme webde war olmayan ve ziyaretçi için mükkemmel bir içerik eklendiği anda artık googlenin cafein hizmeti de dahıl anında indexlenmesi ile bir anda yüksek sıralar elde edebilmektedir. Yani sırf yazı yazmak için güncelleme olmaz. Sırf makalem çogalsın efendim sayfam cok olsun efendim su kon ubu konu olmaz.... google ve diger arama motorlarıda dahil bu tip güncelleme ve sitelere çöp site demektedir.

Saygılarımla....