Ücret Düşürüldü - Bu Şekilde Taksit Olabilir.
Site adresi : Site adresini PM ile isteyiniz. (Ticari Sektör)
Hemen Al :500 TL
( Emin Olun Ben Daha Fazla Ödedim ) Açık Arttırma Sonlanma Tarihi : Son tekliften 48 SAAT sonra
Sitenin aylık getirisi: Reklam Yok. Satışınıza Bağlı Olarak 100 TL ile 5.000 TL(Ben siteyi alalı fazla olmadı hesabını yapmadım ama 250-300 lira kazandım rahat.)
Sitenin açılış tarihi: 01.01.2008
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Parça Kontör Satış Sitesi
Günlük hit sayısı, kaynak link: Tutulmadı.
Alexa Değeri : 544 k ( Siteyi kapatıp link satsanız yine gelir elde edersiniz

)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 2007-12-29 - PR0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik DAHİL
Hosting dahil midir: Mart ayına kadar Hosting hizmeti dahil
Banlı olduğu sponsor var mı: YOK
Banlı olduğu arama motoru var mı: YOK
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: EVET
Yazılım lisans sonlanma zamanı: YOK
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: YOK
Yazılım için teknik destek - güncelleme imkanı Var mı : Evet KNTR firması tarafından sağlanıyor..
Sitemizin satışı ile ALAN ADI - KNTR 3.5 SCRİPT - KNTR API PROGRAMI - 1 ADET MSN - Sistemdeki tüm bayiler ve İletişim bilgileri - Mart ayına kadar host hizmeti - Ana bayilik API programı verilecektir.
Script Kntr firması tarafından hazırlanmış olup, modifiye edilmiştir. İsteyenler üstüne 200 TL ödeyerek Kntr 4.x scriptine geçebilirler.
Alan adı İsimtescilde, host OsmanlıHost'tadır. Msn Hotmail altyapısını kullanmaktadır.
Bayilerle tüm alacak ve verecek bitirildikten sonra site teslim edilecektir.
Sitenin tam teslim tarihi 18 kasımdır..
Satış sebebi : Osmanlihost.net te çıkan bir güvenlik sorunundan dolayı zarar ettim.Sistemde herhangi bir açık yoktur piyasa da kntr 3.5 scriptini kullanan onlarca sistem gösterebilirim.Ben hostu da devrediyorum başka yerlerde değerlendirebilirsiniz.Tavsiyem kntr.org dan 50 - 60 lira ödeyerek bir host almanız.
Site de offline olursam 0536 668 83 78 arayın pc başında fazla kalamıyorum.
siteyi aldığım konu linki :
https://www.r10.net/site-satisi/44144...atiliktir.html