Alıntı
Shadow bak senin bu şehirde milyon yıl yaşaman ticari yaşamı piyasayı benden daha iyi bileceğin anlamına mı geliyor?

Belirttiğim gibi müsade et biz firma sahiplerinin iş alanları hakkında senden bilgisi olsun biraz.

Ben bu şehirde ot gibi yaşamadım Shadow. Ben bu şehirde 88 seminer konferans sempozyum varsa %90ını takip ettim, gittim.

Enerji konusu oldu deprem konusu oldu iş hayatı oldu.

Bu şekilde altyapısından herşeyine bilgimiz oldu. Yapılan kazıları millet belediye yapıyor sanarken biz o kazıları hangi yerlerin ne için yaptığını da; Mersin'in büyük iş alanlarını da; bankaların durumunu da; yastık altında saklanılanları da; kurulacak santralleri de daha neler neleri Mersin yerlisinin belki hiç öğrenemeyeceği kadar iyi öğrendik.

Senin bu şehirde benden fazla yaşaman bu şehri herşeyiyle benden iyi bileceğini göstermez.

Diğer şehirler derken evet diyorum Mersin web sektörünü internet sektörünü geriden takip ediyor. Bu konuda iddialaşmanız bile hatadır.

Daha büyük yazayım istersen son notumu

Mersin'de verimerkezi açmak macera aramaktır.
Daha büyük yazmanıza gerek yok. Bir önceki mesajımda veri merkezi konusunda hem fikir olduğumuzu zaten belirtmiştim. Şu an neyi tartışıyoruz ya da iddialaşıyoruz onu da anlamadım. Bugün için Mersin'in her şeyini benden iyi bilebilirsiniz. Ben size 3-5 yıl önceki durum hakkında size nazaran daha fazla şey bilebileceğimi söyledim çünkü siz o zaman kentte yoktunuz. Bu açıdan Mersin'in dünü ve bugününü sizden daha iyi kıyaslayabildiğimi anlatmak istedim. Kaldı ki üniversite dahil eğitimimi burada aldım. Yeri geldi kent ile ilgili anket çalışmalarına katıldım. İzin verinde kentin sosyal, ekonomik ve kültürel yapısı hakkında biraz bilgim olsun.