Merhaba arkadaşlar ben tam anlamış deilim . Youtube'de birçok videom vardı ve biri bana özel mesaj atmış ve şöyle demiş ne demek bana söylerseniz sevinirim ;
zirvetv,
Greets from LA.
We're a record label based in Southern California.
We're working on an experimental promo idea for our music, whereby we pay people to use our music on their highly viewed videos.
So -- my reason for writing -- I want to ask you if I could compensate you to use Audioswap music from us on your channel.
I can here make a statement that I'd agree to send you $40 (forty US dollars) if you used our music on your "Recep İvedik 2 (Bu Video Kimsede Yok)" video with Audioswap.
So - if u are interested - Please just respond to this message.
.. And if you have any question, just let me know.
Much thanks, and I appreciate you reading this.
Greets,
Maya at Track One Recordings
NOTE: There are a wide variety of methods we could use to pay you, including paypal.
ALSO -- more information on audioswap and our music is in the video I am sending along with this message... it's very quick to learn
zirvetv,
LA Greets from.
Bir plak şirketi Güney Kaliforniya'da bulunan konum.
Bizim müzik, bu sayede insanların ödemek için bir deney promo fikri üzerine onların çok görüntülenen videoları bizim müzik kullanımı için çalışıyoruz.
Yazarken öylesine - My Reason - Size sormak istiyorum sana bizden kanalda AudioSwap müzik kullanmak için telafi olabilir.
Burada bir açıklamada ben $ 40 (kırk U.S. dollars size göndermeyi kabul ediyorum) eğer AudioSwap ile "Recep İvedik 2 (Bu video KİMSEDE Yok)" video bizim müzik kullanılan yapabilirsiniz.
So - eğer u ilgilendi - Lütfen bu mesajı yanıtlayın.
.. Ve eğer sen, sadece bana bildirin bir sorum var.
Çok teşekkürler, ben bu okuma teşekkür ederiz.
Greets,
Maya Track at Bir Recordings
NOT: Bu yöntemlerden biz, PayPal gibi ödeme için kullanabileceği çok çeşitli vardır.
Ayrıca - AudioSwap daha fazla bilgi ve müzik video Bu mesajla birlikte gönderiyorum ediyor ... çok öğrenmek için hızlı