sanalpaket adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sari_simsek adlı şahıs bu mesajım sana

bende hiçkimseye karşı zorla vereceksin demedim verirse sevinirim dedim benden hesap alan arkadaşlar lütfen sizler söyleyin hangi birinize zorla 1 şey istedim veya şart koşarak hesab açtım ?
Dostum bak cümle aynen şu: "...itrader verin hesabınızı hemen açayım" Bundan siz ne anlarsınız.
İtrader, ticaret vuku bulduğunda verilen ve kişinin ticari manada güvenirlilğiniz şu ortamda destekleyicisi veyahut referansıdır. Konumuz tamamen ticaret hususudur. Ama cümle bir daha okuyup iyi tahlil ederseniz itrader verin hesabınızı vereyim demek ne manaya gelir anlayan anlamıştır zaten. He siz sponsorluğu açarsınız sonrasında ben size rep veririm itrader veririm onlar ayrı konular ama bunun için itrader kullanılmaz ki vermemde, onun yerine reple ödüllendirir ve sayfada tşk ettiğimi belirterek onure ederim. Yine ayrıca hizmet karşılığı linkini eklerim. Heralde şimdi daha açıklayıcı oldu, bu durum. İkincisi herkes hemen kendine vazife edinip arkadaşı kollamaya çalışmasın. Ben realiteyi ortaya koymaya çalışıyorum sizler hemen savunmaya geçiyorsunuz. Olayı halen kavramada yetersizliğiniz sözkonusu. Sanıyorum şimdi olay açıklığa kavuşmuştur.
Ayrıca kurallara uygun düzenlendiğinde çok güzel bir hizmet verildiğini ve bu hususta arkadaşın hareketinin takdir-i şayan olduğunu ama son bu mesajın bunu bozduğunu belirtmeden geçemeyeceğim. Alan arkadaşlarada, veren host sahibinede hayırlı olur inş.