arkadaşlar satış günceldir. uzun bir aradan sonra yeniden başlamış bulunuyorum.sizler de farketmişsinizdir bu işi çok daha pahalıya yapanlar var.alexa başlığına bakacak olursanız günlük 1k hiti 100 liraya satanlar var.bizdeki fiyat mükemmeldir.

ayrıca yukardaki faroza mı her neyse bir arkadaşla anlaşmazlığa düşülmüştür.benim açtığım iki konuyu da incelerseniz 100 den fazla kişiyle irtibatlaştığım ve hit sattığım gözlenebilir.ayrıca itraderlerle de bu sabittir. hatta isimlerini ben açıklamayacağım kendileri yazarsalar sevinirim.para garantili çalıştığım kişiler bile oldu.yani hit aldı benden ve o kişilererin bazılarına o hitle çok paralar kazandırdım.farozanın beklentisi karşılanmadığı için karalama yoluna gitti.ve parasını iade etmedim çünkü ben üstüme düşenleri yerine getirdim.

gelelim referans isteyenlere. bildiğiniz gibi almanlar googleyi pek sevmez onların reklam anlayışı biraz değişiktir. lose sistemini bilen bilir. ayrıntılı bilgi almak isteyenler www.klamm.de ve www.klammgeil.de www.adcocktail.de sitelerini inceleyebilir.almancası olan gitsin kendisi alsın hitini tabiki becerebilirse çünkü bu işler çok karışık ve ödemeleriniz iade edilmez.onlarla uğraşmak istemeyenlere biz talibiz.

ayrıca siz ordan hit almaya kalkarsanız bidekinden pahalı olduğunu göreceksiniz.

şimdi soruyorum size bu hitler iframe olabilir mi?