sorun bu deil hocam zaten bugün kiraya çıktık yardımsever vatandaşlarda ucuz ev buldu lakin bulunduğumuz yer vakıf arazisi ve vakıf başkanında izin aldık belediyede destek veriyor bu konuda bize
kiralık evden ziyade geçmimizi sağladığımız atık ürünleri hazırlayıp gerekli mercilere satıp hem doğayı küresel ısınmaya karşı korumak hemde geçmimize devam etmektir atık ürünlerin hazırlayacağımız bölümün yer sorunu var atık ürün toplayamasak geçimizi sağlayamaz dolayısıyla kirayıda ödeyemeyiz
zaten mahkeme süreci başlayıp bittikten sonra babam sağa sola haber verip
uygun boş arsa arzi yer varsa yardım sever insanları ve belediyeyi arştıracak
bu saatten sonra aynı yerde yüz yüze mahkemelik olduktan sonra durulmaz illaki aynı sorunlar yine çıkar
öncelikle özür dilerim o arazide izinsiz olduğunuzu düşündüm.
Şimdi davayı vs boşver sen hayatını nasıl devam ettireceksin onu düşün. kağıt toplamakla iş olmaz. Bunu aşağıladığım için değil sadece düzenli bir işin olması açısından söylüyorum. Madem 2 kişisiniz babanda sende farklı işlere girin. düzenli bir geliriniz olsun. en düşük 500+500 desek 1000 tl eve para girer.Ailen kardeşlerin vs evde el işleri vs yapsalar burda veya başka yerde pazarlasan hatta mahallede bile satılır. olmadıysa annenin sağlık durumu biraz iyiyse ara sıra temizliğe gitse. bi ek gelir daha.
İş yok demeyin iş var. Tabi çalışmak isteyene. Keşke bu yaşa kadar bi meslek edinseydin. Bak bu davaya umut bağlama. en nihayetinde ya geciktirilir yada kazanırsan oda açtığını kazanır. Bu yüzden sen hayatını devam ettirebilmek için çalışmayı düşün. O adamın söylediklerini bırak yargı halletsin.