unixhideout adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben açıkcası senin sorununu anlamış değilim..
Senin yaptığın sucu kataloglarına da baktım.. Hoşuma gitmedi.. Bunda anormal bir durum var mı ? Ben bu siteden ilk kez iş yaptırmıyorum. 100 TL. ye site işine gelince bu da seni bağlamaz.İşine gelen yapar ve yapmak isteyen de onlarca kişi oldu.. Ayrıca daha önce de 100 TL'ye farklı bir site yaptırmıştım 2 ay önce.. Yani senin çalışmalarının beğenilmemesi, amatör bulunması neden bu kadar zoruna gitti ? Neden saldırganlaştın ??
Yaptırdığınız Web Sitesinin Adresini Demo Olarak Gösterirseniz Eğer Kimseye Konuşmak İçin Fırsat Vermezsiniz. Sitede İlk Yaptırmıyorum Demişsiniz Doğru Fazla İşte Yaptırmamışsınız Görüldüğü Üzere İtraderlerinizden. Web Sitesi Yapmak İsteyen Onlarca Kişi Olduğunu Söylüyorsunuz. O Kişilerin Referansları Hoşunuza Gitmediki Onlarla Çalışmak İstemediniz. Profesyonel Olmasını Bekliyorsunuz Fakat Profesyonel Olan Bir Kişi 100 Tlye Tek Sayfa Web Sitesini Bile Yapmaz. Profesyoneli Bu Fiyata Bulmanız İmkansız Bence.

Ayrıca Kimsenin Çalışmasını Küçük Görmeyin. Sizin Yapamadığınızı Yapıyorlar Sonuçta