mener adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. Alıntı yapılmasını farklı görüşlerin dile getirilmesi için istediğimi sen de gayet iyi biliyorsun. "Aman da biri benden alıntı yapsın" diyecek yaş, zeka ve kibir düzeyini aşalı çok oldu.
2. Uzatmıyorum ve artık cevap da vermiyorum.
Amma... Konunun yeri burası değilse "kâr payı hülledir" diye kendi kafandan hüküm verip, bunun da açıklamasını yapmayıp kaçamazsın. Ya sözünü geri alacak ya da iddianı ispat edeceksin.
Arkadaşım, ne bu şiddet bu celal ısrarla konuyu uzatıyorsun.
Bak sana güzel güzel anlattım, konundan alıntı yapıyorum derken ki amacım seni küçük görmek veya o yaş, zeka ve kibir düzeyinde olduğunu vurgulamak değil. bu'na ne tepki vereceğini görmek istememdi.
Çok abartıyorsun. Benim bahsettiğim şey bir iddia değildir. Benim bu olaya bakış açımdır. Bunu sadece bir cümle ile belirttim ama arkasından siz bu konuyu uzattıkça uzatıyorsunuz. Ben kimsenin şahsına bir ithamda bulunmadım ki iddiamı ıspata mecbur kalayım. Ne size nede başkasına.

Ayrıca bu konuyu tartışmaya açmanın yeri burası olmadığını düşünüyor ve klavyemle böyle uzayıp gidecek bir tartışmaya girmeyi vakit kaybı olarak görürüm.

Ben yüz yüze sizin gibi bu durumu savunan arkadaşlarımla bunun tartışmasını yapmayı seviyorum. ancak orada arkadaşlarım bana sizin gibi saldırgan bir tavırla yaklaşmıyorlar tabi ki bende fikirlerimi kabul ettirmek adına onlara saldırgan bir şekilde davranmıyorum. Yani sizin üslubunuzda biri ile tartışamam bu konuyu. Nihayetinde ben tartışmadan ne kazanacağıma ne öğreneceğime kendimi nasıl geliştireceğime bakarım.

Hem forum üzerinden hemde sizinle bu tartışmayı yapabileceğimi düşünmüyorum belirttiğim sebeplerden dolayı.

Ancak şunu bir kez daha belirtmekte fayda görüyorum. Sizinle ilgili bir fikrim bir yorumum size karşı olumsuz bir düşüncem yok, sizinde bana karşı olmasın ve tatlılıkla bu konuyu burada kapatalım.