SemihCAN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle mesajından alıntı yapıyorum. "Kimse benden alıntı yapmıyor." diye üzülmeni istemediğim için.

İkincisi; Bakın yazdıklarınızı okudum. sadece sizin değil bir çok alakalı sözüne değer verdiğim insanların konulara bakış açılarını okudum, araştırdım, tartıştım.

Bun rağmen benim bu konuya bakış açım değişmedi, "Faiz ile kar payı arasında ki fark hile ile hülle arasında ki fark kadardır." Bu benim bu olaya bakış açımdır. değişmesine sebep olacak bir olay bir tecrübe yaşamadım şu ana kadar. Ben bahsettiğiniz kar payı dağıtan grupların içerisinde oldum uzun yıllar kendilerine de burada yaptığım yorumları yaptım. Onlar bile sizin kadar dik duramadılar tezlerim karşısında. Ancak ne bu konu nede bu forum bunu tartışacak yer değil o yüzden fazla uzatmamamız gerektiğini düşünüyorum. Bir arkadaşım parasını nasıl değerlendireceği konusunda yardım istemiş bırakalım da birinci dereceden istediği cevapları alsın konusunda bizim yaptığımız bu konuyu baltalamak ve arkadaşı vicdani bir baskı altına almaktan başka bir şey değil...
1. Alıntı yapılmasını farklı görüşlerin dile getirilmesi için istediğimi sen de gayet iyi biliyorsun. "Aman da biri benden alıntı yapsın" diyecek yaş, zeka ve kibir düzeyini aşalı çok oldu.
2. Uzatmıyorum ve artık cevap da vermiyorum.
Amma... Konunun yeri burası değilse "kâr payı hülledir" diye kendi kafandan hüküm verip, bunun da açıklamasını yapmayıp kaçamazsın. Ya sözünü geri alacak ya da iddianı ispat edeceksin.