JONJOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu hakkında yorum yapmayacaktım ama Tasarımkaynak denen şuursuzun bana - rep verdiğini görünce bir kaç kelime etmem şart oldu.

Arkadaşım sen beni tanıyor musun? Beni tanımıyorsun. Arkadaşlarımı dostlarımı tanıyor musun? Tanımıyorsun. O zaman hakkımda bilip bilmeden neden yorum yapıyorsun? Bu forumda kimseyle samimiyetim yok benim. Sor bakalım birine yorum yap demişmiyim. Daha öncelerden forumdan tanıyorlar ve çalışmalarımı beğeniyorlar ki yorum yapıyorlar. Sen ne hakla bana -rep verebilirsin? Mükemmelsen buyur kanıtla göster tüm hünerini. Ben de ayakta alkışlayım seni. Adamı sabah sabah kızdırıyorsun.
Şuursuz lafını geri almadığın sürece senin şahsından başkası değildir.

- rep vermede hürriyetim var. ve konununda benim düşündüğüm gibi olduğunda ısrarcıyım. Ama boşyere tartışmak istemiyorum.

Benim senin tasarımların hakkında yorumum yok forumda gördüğün gibi.
Başkalarının şevkini kıracak yorumlara karşı görüşüm var. Ve bundada sonuna kadar haklıyım.

Mükemmelsen yorumuna gelince çok isterdim ama inan o kadar boş insan değilim. İşim gücüm var. Bekleyen işler var.
Ha illa ben mükemmelim diyorsan. info@tasarimkaynak.com ekle. bir konu belirle o konu hakkında logo ve websayfası yapalım. . .

Tekrar belirtiyorum seninle kişisel bir sorunum yok. Yorumlar abest ve düşüncesizce bu yüzden belirgin bir tepkim var. Konunun altına bu tartışma ile ilgili daha fazla yazmıcam.