ben içkide sıgarada içmedim.Mantıklı düşünün tüğ aldırmak gerekli birşey güzellik için. Ancak dövme yaptırmayınca çirkinmi duruyorsun ? seni beğenmiyorlar mı ?. Ayrıca vücudunu kapatan birşey dövme.Bu açıdan bakmak lazım. İnsanlar güzel olmak istiyorsa doğal yollardan bakımını yapmalı öyle dövmeyle falan güzellik olunmaz. Güzellik insanın içindedir.Kendinizi kandırmayın boşa yaptıracak olan yaptırsın tutan yok. Günahınıda sevabınıda ben çekmeyeceğim zaten.Ben sadece kendi fikrimi söylüyorum.Peygamber efendimiz dediğin gibi kimseye lanet etmez. Ancak orda ddikkat etmediğiniz birşey var "Allah lânet etmiştir.” (Buhârî, "Libas", 87(5948); Muslim, Libas, 120 (2120)." Dikkat edersenin ALLAH lanet etmiştir diyor. Bu doğru olmasa BİLE saçma birşey için bunu yaptırmak ne kadar doğru ? ya bu doğruysa Kıyamette bunun hesabını nasıl vereceksin bile bile bunu duya duya onu yaptırınca mutlu mu olacaksın ? BİR dövme sana ne kadar güzellik katacak ?.
Yahu tüy dahi aldırmayacaksın diyor kardeşim hadis te? Orda tüylerinizi aldırın güzel görünün yazmıyor ki? Zaten sana Allah'ın verdiği güzellik var o tüyleri sana Allah vermiş neden alıyorsun? Aynı kapıya çıkıyor düz mantıkla bakmayın.