Sayın R10 Üyeleri
İlk önce şunu demek isterim ki "Ben 16 yaşında bir öğrenciyim, bugüne kadar hep kendim öğrendim iyi kide öğrendim.Bir Yazılım dili biliyorum ; Visual Basic,Delphi,C#,C++,Asp.Net,Php,Html gibi dilleri kavradım ve kullanıyorum.Bu güne kadar hiç bir destek yani bir dersane ya kurs gitmedim.Ne oldu bilgisayar öğretmenleriyle konuştum onlarda Delphi konusunda başlamama yardım ettiler.
Bazı arkadaşlar ve abilerimiz bizi büyük firmalarla ya da bu konuda üst düzey tecrübesi olan kişilerle karşılaştırıyor.Emin olun ki onların imkanı benim gibi Türk gençlerinin elinde olsaydı bu alanda bir çok harikalar yapabilirdim.Ama malesef yaşımızın gerek küçük olması gerek okumak zorunda olmak bunları engeliyor."
Böyle bir giriş yapmak istemezdim ama hep böyle durumlara düşüyorum lütfen bu yazıyı göz önünde bulundurarak değerlendirin.
Şu anda hazırladığım pagerank - seo analiz sistemi nasıl mı?
Google Pagerank:
Alexa:
Alexa Backlink:
Google Backlink:
Yahoo Backlink:
Google Index:
Yahoo Index:
DMOZ Kaydi:
Bunları bakıyor.Seo dememin amacı bu özellikler üzerinde seo ayarları yapılıyor olması.
Script elimden geldiği kadar geliştirmeye çalışıyorum ve özel kodlamalar yapmaya çalışıyorum.İler ki sürümlerinde daha güzel olcaktır.
Sizlere şimdiden anlayışınız için teşekür ederim.
Site adres :
Pagerank - Seo Analiz
WebTurkey Bilişim Hizmetleri
Http://www.WebTurkey.org
Msn : İnfo@WebTurkey.org