masterthone2 aşşadaki resimlere bak bakalım hangisi

google imagesten before after diye arat bunun gibi bir çok bul

sağdaki dersen takil sen aynı rivayet ve hurafelere dövmeyi bilmem ama insanın sadece kendine zarar vericek şeyler yapması günah diye biliyorum gidip kendini jiletlersen yada şöyle diyelim hangimiz sigara içmiyo yada hiç alkol almayan kaç kişi var forumda hepimiz kendimize zarar veriyoruz o anı yaşamış gibi konuşuyorsun hangi peygamber (Hz. Muhammet S.A.V.) hangisi insanlığa lanet okur hepsi insanları yola sokmaya çalışmış özellikle islamda ne olursan ol gel sözü var lanet edicek olsalar Müsliman olmayana lanet olsun hristiyan olmayana lanet olsun musevi olmayana lanet olsun yahudi olmayana lanet olsun diyerek lanet ederlermiş ama anlatmanın en güzel ve ikna edici tarafını seçmişler bence saçmalıyorsun googlede olmasa ne yapacaksın çok merak ediyom copy paste copy paste...

ayrıca kadınlarında tüğleri falan çıkıyor vs. o zaman düşünsene hiç bacaklarını almamış bir kadın kaşlarını falan o zaman emin ol hiç birimiz ne sevgilimizin neden karımızın yakınında olmak isteriz... şahsen ben olmak istemem ayrıca vucudunda genel temizlik yapıyosun eee yapma o zaman

buda benim dövme kürek kemiğinin üstünde ayrıca kesinlikle ucuz dövme yaptırmayın burada bu dövmeye 300 lira çektiler biri 50 liraya yaparım dedi ve gerçekten güzeldi çizimi ama sahilde yatıp kalkıyo çanta yerlerde geziyo temizlik sıfır 300 lira verdiğin özel mekanı dükkanı mevcut o yüzden sağlık sorununuz olmamasını istiyorsanız temiz bir yerde yaptırın

Abdest geçerli dediler o yüzden yaptırdım yoksa asla yaptırmazdım ayrıca bu ülkede siz yeterki dini bir konuda ortaya laf atın ilahiyatçılar bile birbirini vurma aşamasına gelir fikir ayrılıkları yüzünden o yüzden siz kimseyi değil inancınızı dinleyin yeterki imanın sağlam olsun her türlü hesabı verirsin...

burada imam kesilen arkadaşlara bir soru melakesiniz bu kadar hiçmi törtivan yapmadınız bişyler düşünerek hiçmi sokakta bi kız görünce iç geçirmediniz ?? merak ettim sadece