Arkadaşlar şuan bir sistem üzerinde yazarlık statüsündeyim. Bu statü kapsamında siteye içerikler girilecek. Peki sizlerden ne istiyorum....

Öncelikle bana kelime sınırı (50 kelimeden yüksek ) olmadan içerik sağlamanız gerekecek. İçeriklerin konusu ise "Hayata Kolaylık Katan Herşey".

Örneğin bir elma nasıl soyulur, bir altın nasıl temizlenir, bir yemek nasıl saklanır, bir kestane nasıl pişirilir, beyaz çamaşırlar nasıl yıkanır, Camlar nasıl temizlenmelidir VS. kısacası hayatınızda yaptığınız işlerin pratik ve kolay yolları anlatılacak yazılarda...

Bana ulaştırılacak her içerikte Başlık - İçerik - Resim olmak durumundadır. Bu şekilde her yazı için ayrı .doc veya .docx hazırlnanıp bana gönderilmelidir.

İçerik başı 0.25 TL ödeme yapılacaktır. Ancak asıl nokta bırada başlıyor. Ödemeler size içerik sağlanan siteden ödeme geldikçe yapılacaktır. bu nedenle net bir tarih verilememektedir. İçerik sağladığımız firma bir hafta veya bir ay sonra ödeme yapabilir.

Eğer ARALIK 31 tarihine kadar firma ödeme yapmaz ise ödemeleri ben size ulaştıracağım. Bu sayede kaybınızı telefi etmeye çalışacağım...

Şimdi sizlerde %100 özgün yazı değil, ama bir kısmı özgünleştirilmiş yazı istiyorum. Misal Başlık değişsin. İçinden 10-15 kelime editlensin. Resim biraz kaliteli seçilsin. Başka bir ekstra yok.

Yazı girişi yapmayı düşünenler önce bana ulaşmalıdırlar. Ondan sonra yazıları alınacaktır. Bana sağdan soldan değişmemiş kopya yazılar getirenlere ödeme yapılmayacaktır. Site tarafından beğenilmeyen yazılarada ödeme yapılmayacaktır.

Şimdi buradan birçok kişiden yerli yersiz cevap gelebilir. Bu sebeple ben bu şartlar altında çalışacak arkadaşları konuya yorum yazmaları konusunda bekliyorum. Bunun dışında buradan ödeme hemen olursa yaparım, o kadar süre ödemeye çalışmam gibi yazılar gelmezse sevinirim.

Ödeme konusunda bundan daha önceki işlemlerim garanti belgemdir...

Bu ilanı istediğim zaman kapamakta, o döneme kadar gelen yazıların ödemesini yapmakta ve içerik kabul etmemekte haklarımı saklı tutuyorum...

PM İLE MESAJ ATMAYIN. SADECE BURADAN BİLGİ VERİN. SİZE DÖNÜŞLER YAPILACAKTIR