Arkadaşlar öyle bi sorun söz konusu ki başımda işin içinden çıkamadım, 1 ay önce domain regleyip wp kurdum güzelce eklentiler olsun konular olsun ekledim belli bi müddet sonra site açılmadı, bazen admin paneli açılıyor ama sitenin anasayfasında tık yok hani böyle kafası eserse çok nadir açılıyorbir iki defa denk geldim, bilgisayardan olabilir dedim laptopumda da aynı, dns den olabilir domaini şirketine mail attım dns ler de bi problem yok cevabı geldi, hosting sağlayıcıma mail attım hostla alakalı bi durum değil anasayfadaki kodlardan kaynaklanıyor dedi, bu arada kod filan bilgim yok. İframe virüsü olabilir dedim iframe kodunu bulamadım, naptım en son o kadar emek verdik sil baştan komple resellerimden domaini sildim tekrar ekledim ve en baştan kurulum yaptım gereken ayarları yaptım ve bugün aynı sorunla karşı karşıyayım sinirlerim bozuldu emeklerim hep boşa gidiyor. Son eklediğim konuları sildim ama yine düzelmedi. Resellerimde bulunan wp kurulu diğer domainlerimde bi promlem yok ve aynı temayı diğer bi domainimde kullanıyorum hiçbir problem söz konusu değil.
Çalışmayan Sorunlu Olan:
www.cepyasam.com
Çalışan Sorunu Olmayan:
www.buyutech.com