Ben bunlara katılıyorum ama artık su felsefeyı ıyıce anlayalım bir adım daha ileri gidelim kaynaklar hep aynı hep aynı yorumlar bence şunlarda var;

1. Bir site bir siteye niçin backlink veriyor sorusunu sorarak gidelim. Backlink mantıgını ıcerıkdas diyip gitmeyelim.

2. Şöyle düşünelim içerikdaş bir site bir başka içerikdaşa link verıyorsa belli ki ondan üsnün o site bi yenilik yaptı demek bana kalırsa.

3.Siz gidipte içerikdaş kasa kasa google anlamıcak mı su soruyu sormıcak mı? Yaw bu site bu siteye link vermiş tmm ama niye veiriyo hangi sayfasına veriyor. Arama motoru sayfaları kaydetmyor mu?

4. Ya benim güzel ülkemin insanları google anladığı an yapay backlink olduğunu siz daha sıralamada cıkabılıyormsunnuz?

5.Radminin niçin adsenseden para kazanamıyoruz diye makalesi vardi orda örnek yapmıs bir film sitesi ile bir arkadasının köy sitesini. Arkadaşının sitesi belli turistler gelıyor okadar tekili bile yok ama o adam 40,50 dolar aldıgı halde bir film sitesi o kadar hite ragmen tıklamaya rahmen 00,01 oranda para alıyormus neden?

6.Bakın yurdum ınsanı ben cıdden bıktım r10da 3,4 aydır takip ediyorum google aynı mantıkta değildir onu yuksltense sürekli gelişmesidir. Backliknk ocmektir yalınz verılen sıtede haal bısı yoksa bu sıte bunu ovuyosa veya blog dırek içerikdassa dedıgınzı gibi google onun sitesidir dediğinizden haberiniz varmı ?

Son sözüm robotlar sitelere gelir, ama bır kac aydan sonra o siteye insanda bakar analizlemeler yapılır o an teslık anlasıldı gı anda hacklınk yapanlarda dahıl devamlı dususte olursunuz.....

(Takma adım seo28 kusura bakmayın hızlı yazdım türkce kelimeleri iyi kullanamadım. Özür..)..