GodLessTurtLe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sen temiz olduğuna inandıktan sonra takma kimseyi dinen sakıncası olup olmadığını herkez tartışıyo kimine göre yasak kimine göre değil. Nihat hatip oğlu dinen yasak değil dedi. başkası çıktı yasak dedi. benim üniversite sınıf arkadaşım ayptırmıştı zamanında 4 sene oldu üniversite biteli geçengün görüştük acayip sıkılmış. tavsiyem geçici yaptır sıkılmazsın. ömür boyu seninle gelicek yanında.

Birde şu açıdan düşün. Allah tertemiz bir vücud vermiş sana. Bunu motiflerle kirletme
gecici yaptirmak istemiyorum hocam sirta yaptirmayi cok istiyorum ama hala ikilem icerisindeyim. sklma olayina gelince hergun cilalatmicaz ya sirtinda duracak iste

masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birde zırvalama diye -rep veriyo gerçekten yazık. tamam git başkasının yerine yan,öl,geber banane.. Ben kendi günahımı çekerim.Döve olayınıda arkadaş açıklamış İşte;

Meali: “dövme yapan ve yaptıran kadınlara, kaşlarından (yüzünden tüy) yolan ve yolduranlara, dişlerini seyreltip inceltenlere, böylece Allah’ın yarattığı şekli değiştirenlere Allah lânet etmiştir.” (Buhârî, "Libas", 87(5948); Muslim, Libas, 120 (2120).

Peygamber efendimiz bunu diyorsa daha dövme yaptırmanın bir anlamı yok bence.
orda bi noktaya dikkat etmenizi istiyorum kadinlara diyor dovme yapan ve yaptiran kadinlara. bi kere bu dinimize aykiri bence.nerde esitlik ?