arkadaşlar bahsettiğim bu şahsın işyeri olarak gecen 2-3 ay kadar önce dokuma tezgahlarında tekniki olarak elektirikten yangında çıkmıştı gece vakti olduğu için biz orada bulunduğumuz için hemen itfaiyeyi aryıp yangını bildirdik
dahası itfaiye maskeli dumana girerken ben daldım itfaiyeye nerde alev vcarsa orayı gösterdim nerdeyse asit zehirlenmesinden ölüyordum doktor zor kurtuldun dedi bana yoksa 30 40 milyara yakın mal varlığı yanacaktı bizim iyiliğimiz sayesinde engellendi
dahası 4 yıldır tek işcisi olduğu için her tür yardımıda yapardık ağır çuvalları taşımada,bobin kilim,savan yüklenmesi kesilmesi gibi işlerde kolaylık olsun diye çalışanına sırf iyi niyetimizden yapmak zorunda olmamazıza rağmen
artı iş yeri ve işçisinin sigortası yoktu bize çalışanını çalışmıyor olarak ifade vermemizi söyledi yalan bile olsa acıdık sırf işciiiisi işsiz kalmasın diye ifade verdik ama işçisinin elektirik panaosunu kapatmamsı yüzünden çıkmasına rağmen
bunca yardıma karşın o ise ramazan ayında bile bize bir kilim bile vermez fitre zekat vermeyen aç gölünün birisi düşünsenize adamı onca yangının zarar verceği zarardan kurtarmışız o ise allah korudu kökü yansa yine üzülmezdim dedi millete adam kahveye bile gitmiyorki o gelir geçmiş olsun der 1 çay içer çay paraları boşa veirirm diyen cimrimi pintimi pis aç gözlü herifin teki
bunca şeye rağmen adil değil işte isyan etmemek elde deil yani