arkadaşlar ben cevreci bir insanım bunun için 1995 yılından beri atık ürünler toplar aynı zamandada bundan gecimimi sağlarım
babam okur yazar olmadığı için hayır sever vatandaşlar bize tekneli motor aldılar 2 yıl kadar önce babamda işsiz olduğu için motorla berber sokaklardan atıkları toplamaya ailcek bu işle uğraşmaya başladık yer sorunumuz olduğu için burada vakıf arazisi vardı alt tarfına ilk öğretim okulu yapıldı üst tarfında ise
eskiden kalma daha önceleri iplik fabrikası olan yer var burası boş bu vakıf arzisinin sahibi zamanında arsayı vakıfa bağışlamış yıllardan beri üst fabrika bölümü boş vakıfa bağışlıyan kişinin damadı yıllar sonra gelip o boş fabrika yerine dokuma tezgahları kurdu işletmeye açtı
bizde o şahıs gelmeden önce fabrikanın hemen yanı boş üstü açık yerde atık ürünleri ayırıp istifleyip gerkli yerlere dönüşüm için satıp geçmimizi sağlıyoruz
ve aynı yerin 2 odalı yazihanesi var girişte oldukca küçük odalı evimiz yıkıldığı için 5 yıldır biz bu küçük odalarda kalıyorduk 6 kişi o şahsın alnı ile aynı yer yüz yüze bakmakta 4 yıldır bazı ufak tefk sorunlarla günümüz geçiyordu
fakat 2 gün önce ben ve babam orda yokken malum kış mevsimi olduğu için buranın giriş alnı toprak olduğu için yoldan gelen sel suları ve üst tarftaki evlerin balkon ve damlarından akn kullanım suları buradaki kanalate akarken yol eğimli olduğu için suyun bir bölümü buraya geldiği için çamur olmakta bizden çok bu şahsın müşterilwerinin arçları gelmekte
ve şahıs çok zengin arkasıda kuvvattli zamanında burada belediye başkanlığı yardımcılığıda yapmış 50 li yaşlarda kendisi
buna rağmöen bizim durumumuz olmöadığını kimsemizin olmadığını zar zor karnımızı atıklardan toplayıp geçndiğimizi bilmesine rağmen sürekli ısrarcı oluyor arsanın geniççe olan toprak kısmını bizim beton ettirmemmizi istiyor
belediyelik durum olduğu için artı vakıf arzisi olduğu için kendisinin bu durumu anlatması hallinde yapılabileceğini söledik deflarca adam nuh diyor peygamber demiyor
dediğim gibi 2 gün önce ben ve babam yokken yine aynı şeyi bahane derekr annem ve kız kardeşimle tartışmış benim annemde yarı felçlik geçirmiş ağır sinir hastası doktorların dediğine göre sürekli sinir baskı altında kalırsa yatalak olabilirmiş
annemi çok üzmüş
kızkardeşime ve anneme ağır mahrem yönlere yönelik küfürler etmiş kız kardeşime yüzüne karşı tükürüp o... cocugu gibi küfürlerle beraber yüzüne tükürerek eline taş alıp vurmaya çalışmış
burası benim çıkın gidin çıkmassnız ben size yaptıracağımı bilirim gibi devam ederken kardeşim ağlayarak polisi armış
bizde karkola geldik adamı dövmeye niyetlendik polisler ayırdı alınan ifadelerde karşlıklı şikayetler açılıdı o şahıs kız kardeşime ve anneme annemgilde ona karşı şikayetçi oldu
polisler tutanakta tehtit ve hakaret sonucu yakalama olduğunu belirtmişler olayın
mahkeme gününü bekliycez benim anlamdığım nokta şu arkadşlar
küfür edilen kişiler bayan eden kişi ise erkek böyle bir durumda doğrudan aşırı cinsel taciz ve biz orada ikamet ettiğimiz içinde evi basmada olarak geçmiyormu bu durum zira o şahıs annem gil evin önünde otururken işyerinin içinden çıkıp annemgile yukardaki mevzuları bahsedrek sataşmış
polislerin şahit olaması nedeniyle bu kararı vermeleri çok normal ama küfreden kişi erkjek olduğu için bu durumu mahkeme karşısında kırmızı ile işaretlediğim şekilde nasıl sonuçlandırbiliriz
nolur arkadaşlar ALLAH RIZASI için yardım edin muhtemelen o arkası kuvvetli diye ceza almıycak bizede para cezası gelcek onada fakat olayın içinde cinsel taciz ölümle tehtitte mevcut hiç kimsemiz yok avukat tanımam tanıyan dostlar
varsa ne yapabiliriz nolur sorun zengin fakiri hepmi ezcek böyle kardeşim adalet olsun nolur