kafkas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Piyasanın nabzını tutar gibi konuşuyorsunuz

Sanal dışı var bunlarıda göz önünde bulundurun. Sadece mail hesabı düzgün çalışsın diye milyar ödeyen insanlar var.
Bahsettiğim olay bu idi açık ve net bicimde belirtilmiş.

DHS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde bir çok firmanın aylık geliri tam olarak belli olmasada(aylık satışlara göre bu oran değişir çünkü ) 3 aşşağı 5 yukarı yaklaşmıssınız.

Yukarıda anlatmak istediğim kazanç yada gelir gider değil bir firmayı dolaylı yollardan karalayıp prim elde etmeye çalışanlara sinir oluyorum.Kendi firmamın dışında başka firmalarada bu şekilde yaklaşanlara aynı tepkiyi herzaman veririm.
(Almanya lokasyona geçiş 1 saatde alınan bir karar değildi.(Yakın çevrem 3 aydır bu iş üzerinde yoğunlaştığımı biliyordu)Keşke her firma biraz ilerisini görebilip önlemini alsa 3 5 gün sonra neden ifllas ettim diyerek insanları mağdur etmeseler)

Selçuk beydende konusunda böyle mesajlar yazdığım için özür dilerim.
Hayırlı satışlar.
Kimsenin kimseyi karaladığı yok sen önce üslubunu ve şuan içinde bulunduğun niyeti değiştir.

Ben sizi bu sektörde sevdiğim kişiler arasına alıp kendi çapımda tavsiyelerde bulunuyorum, sizin verdiğiniz tepki ise şaşırtıcı.

Aylık 1000 TL reklam nerelere verdiğini açıkcası merak ettim hiç denk gelmedi reklamınız.

Bundan sonra DHS ile ilgili olumlu yada olumsuz yorum yazmayacağım.