@ ansleyforce
Sitede son zamanlarda önemli bir değişiklik yapmadım. Sadece dersanlatimlari.com sitesi link değişimi anlaşması yaptım. birer link değiştik. sitenin solunda google reklamlarının altında.

@ Harbiweb
Wordpresin bir miktar avantajlı olduğunu bir kaç makalede duymama rağmen
pek tecrübem olmadığı için girmek istemedim. Sorun zaten yeni sayfaların indexlenmesi değil. Mevcut değerli sayfaların sandboxa düşmesi.

@ winnt
uniyolu.com/ozel-ders
uniyolu.com/odev-yardim
uniyou.com/ders-notlari

bunları makaleden saymıyorum.

www.uniyolu.com/dokumanlar

bu sayfada uluslararası değeri yüksek olan çeviri çalışmaları ve özgün çalışmalar bulunmakta. Zaten bu sayfanın değeri nerdeyse anasayfadan yüksekti. Bir çok akademik aramada milyonlarca sonuç arasından, PR7-8 lik siteleri geçerek 1. sayfada çıkıyordu. Sayfada misafir için sadece list-text var.
Üyeler ve yöneticiler içeriğe ulaşabilmekte. Googlebot görebiliyor mu bilmiyorum.

Şu andaki robots.txt'tenin hatalı olduğunu biliyorum. Ancak esas kullandığım robots.txt bu değil. Drupalin doğası gereği
drupaldersleri.org/robots.txt
bu linkteki robots.txt'ye çok benzeyen bir site haritası var.

Daha önce bunu kullanıyordum. Robots.txt geçerlidir ibaresi vardı webmaster toolsda. Sitemap validator diye bir link vardı ondan da kontrol etmiştim. Sorun yoktu.

Ardından acaba bir yenilik iyi olur mu acaba diye? liste oluşturup robots.txt adını verdim googla pinglettim. Şaşırtıcı bir şekilde kabül etti. Geçerli olarak değerlendirdi. Gönderilen sayfa sayısı 29. (misafirler için amaçlandı)-dizine eklenen 4 raporunu verdi. Ama ondan sonra da başka ekleme yapmadı.

Gösterdiğiniz ilgi için çok teşekkür ederim. Yardım isteğime detaylıca ilgi göstermiş ve cevap vermişsiniz.