Piyasanın nabzını tutar gibi konuşuyorsunuz
Sanal dışı var bunlarıda göz önünde bulundurun. Sadece mail hesabı düzgün çalışsın diye milyar ödeyen insanlar var.
Dostum çok doğru söylüyorsun.Zaten kendini kanıtlamış firmalar müşteri arayışına artık girmiyor kendi referansları sayesinde ile sanaldışı satışlar ile uğraşıyorlar.
R10 Sektörün çok küçük bir yanı fakat R10 firma tanıtımınızı sanal aleme duyurmak içinde biçilmiş ( Türkiye için ) bir kaftan olduğunu düşünüyorum.
Selçuk Bey fiyatlar konusuna gelince birkaç arkadaşımızın ve tanıdıklarımızın girişimleri olduğundan ve Tellcom hatlarının yaygınlaşmasından sonra ister istemez rekabet ortamı olacak bu nedenle fiyatlarda düşüşler olacağıni sanırım bir çok arkadaşımızda tahmin edebiliyordur.Özellikle 2010 senesinin ilk yarısında fiyatların sürekli ufak çaplı indirim ve kampanyalarla düşeceğin sanıyorum.
Bu süreçlerde herkesin %2-3 dahil olsa payı bulunuyor... demişsiniz.
Tek kelimeyle +Rep