Halilzade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diyelimki aylık 150 Euro dan bir sunucu kiralandı. Ve 80 kişiye satıldı.

150 * 12 : 1800 Euro Yıllık sunucu ödemesi

1800 / 80 : 22.5 Euro yapar yıllık ödemede.

İyi güzel fiyat hoşda herkes yönetici hakkında sahip olursa herkes kafasına göre işlemler yaparsa bu iş nasıl kontrol edilecek ? Sunucuda herkese yetki verilmez diye düşünüyorum. Ki müşterilerde birbirlerinin dosyalarını görecek. Bunun yanında sunucunun yorulması kasılması vs vs bir sürü sıkıntı çıkaracaktır.

Benim tavsiyem kendinizi yormayın. O kadar kişi ile uğraşılmaz.

Ticari olarakda bakarsak bu işden gerçekten kazanıyorum diyecek kadar kazanılacağını da sanmıyorum.
öncelikle yorumlarınız için gercekten tesekkur ediyorum ancak turkiyede de yapabiliriz bu işi musterim olan datacenterlar var ve onlara bir adet sunucu yerlestirebiliriz gelelim konuya hiç bir kimse kendi dosyalarindan baska bir dosya goremez cunki kısıtlı admin veya user yonetimi denen bir olay var ki bilmeniz gerekir siz bir önceki konumda bana mcse sertifikam var demiştiniz yanlıs hatırlamıyorsam ve sunucular 1 kisi tarafından yonetilecek ve peryodik olarak her hafta basi ve sonu hissedarlara bilgi verilerek sunucu uzerinde calısmalar yapılacak yani hissedarlar sadece uzak masaustune erisip kendi alanlarına dosya atıp veya rapid vb gibi yerlere bağlanıp dosya indirip ftp uzerinden cekme işlemini yapacaklar + zaten hissedarlara verilen panelde sınırsız domain ekleme yetkiside olucaktir buda su anlama geliyor hosting satisida yapabilirler... tekrardan arkadaslar yorumlarınız için tesekkur ederim..