Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
23.00 a kadar bir hareket olmaz ise kendim kayıt edip appraisalda soracağım görüşleri, yapmanız gerektiği gibi o zaman yapsanız yorumlarınızı?

appraisalda yorum isterler yorum gelmez, satış bölümünde herkes Sokrat kesilir..

Artıeksi kardeşimin sorusu en azından konu ile ilgili;
Hocam bak şimdi mantıklı tarafından konuşuyorum. Adam sana parayı verdi domaini beğenmedi parası uçacak havaya ortada kalcak mal gibi. Bir diğer ihtimal ise adam parayı yolladı sende o bulduğun domaini kendin regledin ve karşı tarafa başka domain söyledin ? Ve başka bir ihtimal adam parayı sana yoladı sen domaini söyledin adamda aldı. Ve satmaya kalktı reg parası etmedi adam zararda. Yani hertürlü parayı gönderen zararda. demiş..

Şimdi kardeşim, diyelim sen bana yolladın 2.000 TLyi bende sana domaini fısıldadım. Diyelim domain zeytinyagi.com olsun.
Bir kere benim en başta yazdığım özellikler belli.
Ne demişim? Gıda sektörü. Doğru mu? Doğru.
Ne demişim? Jenerik ürün adı. Doğru mu? Doğru.
Ne demişim? com uzantılı. Doğru mu? Doğru.
Ne demişim? Sektörel bir ürün. Doğru mu? Doğru.

Bu bilgiler doğru ise, alıcı da risk alabilecek ticari cesarete sahip ise, risk alır girer. Ha sonuç 3 şekilde olabilir.
1. Domaini beğenmez kayıt etmez parası yanar.
2. Domaini beğenir kayıt eder ama değerlendiremez, site olmaz, satamaz, proje olmaz, elinde patlar.
3. Domaini beğenir, site yapar veya tekrar satar, parasına para katlar.

başka bir olasılık var mı? Var da ben yazmıyor muyum? BU gibi bir işe teklif verecek insan zaten bu benim düşündüklerimi düşünemeyecek kapasitede mi? Değildir..

Diğer kişisel hakaretvari yorumlar yazan arkadaşlara (strhost'tan beklenmeyecek kadar agresif) (fibercastel'in ki de dar görüşlü bir bakış açısı) teessüf ediyorum sadece..

Başka izahat vermeyeceğim, yorum yapmayın, teklif varsa verin yoksa vermeyin.