CacTuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam isimlerini öyle girmenin nedeni sanırım bulunmasın diye. Çünkü şikayet ediyorlar. Bende dizi post atıyorum ve dizi sitemde var o yüzden sürekli topluyorum yıllardır fakat örneğin diziport ta videonun embed kodu var linki yok. Dediğin gibi video aile reisi 17. bölüme ait diyelim ki arama yapıyorum video yahoo da öyle birşey yok video isimleri muhakkak öyle giriliyordur. Ve geçen gün link olarak topladım biraz smf sisteme atıcaktım aeva modülü vardı. Sevenloaddan topladıklarım da öyle isimler vardı ki örneğin genişmenişaile gibisinden. 10 taneden fazla bu tarzda isimden video linklerini aldım her biri 6,7 tane video eklemiş ama öyle işime yaradı ki Birçok dizi sitesinde full çalışan bölümleri arayıpta bulamamıştım Arka Sıradakiler, Melekler Korusun, Son Bahar, Tek Türkiye, Yaprak Dökümü dizilerinin. Bu sayede geze geze bayağı uğraşarak eksiksiz topladım. Senin dediğin gibi isimlerde abuk subuktu genelde. Hocam videoyu çekip kendi sitenin reklamını yapıcam diyorsun videoda. Tam bilgim yok ama başına iş açılır. En iyisi çekilenin embed kodunu alıp yayınlamak. Hala var mı bilmiyorum bir ara diziizleyelim de kanald dizilerinin genelinin videolarında Önemli Açıklama şeklinde bu video telif hakkına sahiptir gibisinden şeyler yayınlatmışlardı. Büyük başın derdi büyük olur misali. En azından şikayet edilirsen ben çekmedim kardeşim barındırmıyorumda bak yahoo videodan aldım diyebilirsin.

hocam forumlara post nasıl atılıyor acaba şöylemi oluyor önce üye olup sonra ilgili bölümlere girip mesaj bölünden embed kodlarını yazıp konuyu yayınlıyorsun böyle olurdu galiba ben şu post kelimesine alışamdığım için konu açmak denilince anlıyorum post denilince kafam karışıyor

zaten ben korsana karşıyım fikrinizi almak için sordum acemi webmasterim tek başımada becereceğimi sanmıyorum kanalları kayıt ediyorum ama

erken yatıp gece 3 te 4 te kalktığımız için dizileri izilemek için zaman bulamıyoruz ailece bende kayıt edip gündüz ailemle izliyorum yoksa korsan olarak bastırıp satmak gibi bir niyetim yok