öyle ama 10 gun kadar bir dizi izleme sitesine yahoo videoya dizi yukleyerek çalıştım sitenin sahibi dizileri yuklerken isimlerini abuk subuk girki kabul edilsin sonrada embed kodlarını bana ver sitemde beliritirim hangi dizi olduğunu dedi ve dedşğini yaptım sorunsuz yukelendi
örnekle aile resisi dizisini yuklediğimde reis tatilde 1 2 gibi yazmıştım yuklenmişti siteye yani olabiliyor demekki
Hocam isimlerini öyle girmenin nedeni sanırım bulunmasın diye. Çünkü şikayet ediyorlar. Bende dizi post atıyorum ve dizi sitemde var o yüzden sürekli topluyorum yıllardır fakat örneğin diziport ta videonun embed kodu var linki yok. Dediğin gibi video aile reisi 17. bölüme ait diyelim ki arama yapıyorum video yahoo da öyle birşey yok

video isimleri muhakkak öyle giriliyordur. Ve geçen gün link olarak topladım biraz smf sisteme atıcaktım aeva modülü vardı. Sevenloaddan topladıklarım da öyle isimler vardı ki örneğin genişmenişaile gibisinden. 10 taneden fazla bu tarzda isimden video linklerini aldım her biri 6,7 tane video eklemiş ama öyle işime yaradı ki

Birçok dizi sitesinde full çalışan bölümleri arayıpta bulamamıştım Arka Sıradakiler, Melekler Korusun, Son Bahar, Tek Türkiye, Yaprak Dökümü dizilerinin. Bu sayede geze geze bayağı uğraşarak eksiksiz topladım. Senin dediğin gibi isimlerde abuk subuktu genelde. Hocam videoyu çekip kendi sitenin reklamını yapıcam diyorsun videoda. Tam bilgim yok ama başına iş açılır. En iyisi çekilenin embed kodunu alıp yayınlamak. Hala var mı bilmiyorum bir ara diziizleyelim de kanald dizilerinin genelinin videolarında Önemli Açıklama şeklinde bu video telif hakkına sahiptir gibisinden şeyler yayınlatmışlardı. Büyük başın derdi büyük olur misali. En azından şikayet edilirsen ben çekmedim kardeşim barındırmıyorumda bak yahoo videodan aldım diyebilirsin.