Aklım almıyor benim Knight online gibi oyunlarda ki karakterler için nasıl 20-30 bin tl yi gözden çıkartıp verir insanlar ? Merak edip 1-2 foruma baktım level 80 karakterler 100-150 tl arası yazmışlar, bu son model araba karsılıgında verilen karakterlerin ne gibi özelliği var ki insanların gözü bu kadar kararıyor ?
hocam bu karekterlerin itemleri yuksek,scilleri doğru verilmişse,görevleride tam yapılmışsa,loncaları sağlam,char üzerinde bol oyunparası artı hesapta permium özellikler de ekliyse lvde en son lv oyunun istatiklerindede ilk 5 teysen serverinde iyiyse
açık artırmayla oyunun müdavimleri nerlerdeyse oralarda ilan açman yeterli arabayla bile deişenler olur gerçekten
şimdi diyceksin adam okadar guclu cari alıp ne yapacak zaten son dönemclerine gelmiş tum gorevler bitmiş oynasa ne yazar diye bilirsin
alan kişi oynamak için almıyor zaten atıyorum lv 89 knight carin var herşey ful yine yanında yeni açılmış carlari alıp kendi guclu cariyla guclendirip kasıyor böylelikle elin 10 larca yeni yarı guclu carlar oluyor asıl car durup yenilerini satıp kazanç elde diyor olay bu yani