İşte hafız o olay öyle değil.
Çok böyle oyunlarda şifre çalma item soyma filan adamlar ya döverler yada geri almak ister bu çocuk bu işi çok yaptı işe öteki taraf ölünceye kadar dövmüş herhalde.
ne olursa olsun hocam sonu böyle bitmemeliydi tamam sonuçta ecel bizim bile nasıl ölecegimizi allah'dan gayrı kimse bilmez ama daha bi çocuk yaff kafasını taşla ezmeyle sorun çözüldümü acaba bi kaçtane çarp yada elini kolunu kır öfkeyle kalkan zararla otururmuş şimdi bu çocugu öldüren adi ******** kimse artık allahından bin kere bulsun illaki yakalanacak mahkemedede işde efndim pişmandım vs vs zırvalayıp duracak o zaman be adi herif pişman olacagın işi niye yaptın bugün haberlerde biraz seyrettim çocukta milyarlarca para varmış tinerciler parası için öldürmüş güya akrabalarıda onu tanıyan biri yaptıgını söylüyor babası günde 2 3 tl haşlık veriyormuş ve evinde bile bilgisayar yokmuş çocugun babasına kızıyorlar neden eve pc almaz diye v s vs ne kadar dogru artık allah bilir işin özü bence yasalar çok ciddi şekilde gözden geçirilmeli baya bi zorlaştırılmalı belki bana kızacaksınız ama idam cezası gelecek böyle adi insanları haksız yere adam öldürenleri sallandıracaksın 3 5 sene besleyipte bırakmayacaksın