Hesapları resmi sitesinden ya da resmi bayilerinden alıyorum. Puanla açmıyorum. Dolayısı ile bir sorun yaşamazsınız. Fiyatlar kura göre değişebileceğinden pazarlık yapılabilir. 1 aylıklarda pazarlık yapmıyorum
----

Dilerseniz ödemeyi kontör şifresi olarak da yapabilirsiniz; ancak bu durumda kontör şifresini sattıktan sonra hesabınızı teslim edebilirim.

Aşağıda Rapidshare üyelik fiyatlarını görebilirsiniz
.
1 Aylık 15 TL (ya da 100 kontör)
3 Aylık 35 TL (2 adet 100 kontör)
6 Aylık 60 TL (ya da 2 adet 150 + 1 adet 100 kontör)
12 Aylık 110 TL (ya da 5 adet 150 kontör)

Kontörleri düşük fiyata aldığımın farkındayım; ancak düşük fiyata da satıyorum.
----

Ayrıca müşteri getiren herkese kazandığımın bir miktarını komisyon olarak veriyorum.

Getirdiğiniz mişteri 1 aylık hesap alırsa, siz 1 TL kazanacaksınız.
Getirdiğiniz mişteri 3 aylık hesap alırsa, siz 3 TL kazanacaksınız.
Getirdiğiniz mişteri 6 aylık hesap alırsa, siz 5 TL kazanacaksınız.
Getirdiğiniz mişteri 12 aylık hesap alırsa, siz 10 TL kazanacaksınız.
------

* Alacağınız hesap anında teslim edilir.
* Gönderdiğim hesaplar (banka, paypal, rapidshare) benim ismime kayıtlıdır. Özel bir durum söz konusu olmadığı halde farklı bir isim kullanılıyorsa, karşınızdaki şahsım olduğunu iddia eden bir sahtekâr olabilir.
* Engelli olduğumdan dolayı ellerimi fazla kullanamıyorum. Bu yüzden kısa cevaplar veririm. Nezaketsizlik olarak algılamayınız.
* İletişim bilgilerimi buraya tıklayarak görebilirsiniz. Cevabı bir cümleden fazla olabilecek sorularınız varsa, bana 0 537 326 7017 (Vodafone) numaralı telefondan ulaşailirsiniz.
* Muhatabınızın şahsım olmadığından şüpheleniyorsanız, telefonumu kullanabilirsiniz.
* İstisnalar olsa bile önce ödeme alırım.
* Konumun güncelliğini koruması ve diğer üyelere de referans olması açısından, işlem tamamlandığında bu konuya yazınız.
* İleride yasal problemler yaşamamak için Rapidshare ve benzeri hesaplar dışında adınıza ürün ya da hizmet almam."
* İşlem sonrası iTrade verdiğinizde ben de tradenizi veririm.