KR@LKSK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Char yüzündne adam öldüren zihniyet csde kendini öldürdü diye kan davası haline getirip karşıdakinide öldürür. O yüzden tüm oyunlar yasaklansın, oyunsuz bir dünya olsun. Araba yarışları yasaklansın multiplayerda sen beni nasıl geçersin kavgası olur. Futbol oyunları yasaklansın sen nasıl benim adamımı sakatlarsın diye olur.
Şeker kız candy ile ilgili oyunlar çıksın onları oynayalım hep beraber.

Yapmayın, çocuklarınızı düzgün eğitin ki çocuklarınız sanal alem ile gerçek alemi karıştırmasınlar. Siz çocuğunuzun 10 saat bilgisayar başında oturmasına izin veriyorsanız bu çocuk metin2 oynamaz ya da knight online oynamazda başka bir oyun bulur Türkiye`ye henüz gelmemiş yabancı oyunlara sarar.
Diyorum ya herşeyin başı EĞİTİM.

not : adı geçen oyunları oynamıyorum.
Zaten yeğenimin aldığı aile terbiyesi ve eğitimi bellidir merak etmeyin.Zaten aileside düzgünce okusun ve derslerinde geri kalmasın diye kendisine bilgisayar dahi alınmadı Herhangi bir ödev veyahut oyun oynamak istediğinde gider cafede oynar oda en fazla 2 saatini alır...

Aslında herkes cocuğuna sahip çıksa biraz nette ne yaptığını araştırsa bu tur olaylarında bir nebze önüne geçilir...

Dünden beri düşünüyorum çoğu ailede hem haklı hem haksız bende ikilemdeyim.Millet aman çocuğum sokakta oynamasın başına bir şey gelmesin kötü yollara sapmasın dıyor ve bilgisayar alıyor.Cocuklar saatlerce oynasada karışmıyorlar yeterki gözümün onunde olsun dıyorlar ama bu seferde bu oyunlar bağımlılık yapıyor ve başka bir büyük tehlikeler doğuyor..

Benimde aşırı fazla bilgim yok bu tür konularda bır uzmana görünmek en doğrusu...

sürçü lisan ettiysek affola