Bu güncel olun lafına çok kıl oluyorum. Güncel olmak nedir ?
Bir siteniz var devamlı yazı girerek ilk sayfada çıkacağınızı mı sanıyorsunuz ?
Bir şirket düşünün hakkımızda kısmı belli, hizmetlerimiz kısmı belli , ana sayfa ve iletişim sayfası belli ve sabit.
Şimdi bu site güncel nasıl olacak ?
Hep blog ve forum sitesi göz önünde bulundurup "güncel" lafını kullanıyorsunuz. Ama bunları görmüyorsunuz. Bu siteler güncel olmadıkları halde 1. sayfada oluyorlar. Sebebi ney ?
Özellikle üstünde durduğunuz güncel olma mı ? Tabi ki hayır. Bırakalım ucu açık yorumları. Kesin ifadeler kullanın. Güncellikten daha önemli olan sitenize giren kişinin sitenizde geçirdiği zamandır.
Sana şu yönden katılıyorum.Ya arkadaşlar herkezin blog sitesimi var R10 da - Kurumsal site sahipleri ne yapsın.Arkadaşın dedigi gibi kendi sektörümle ilgili siteler var
birinci sayfada içeriğin mesini eklemiyolar birinci sayfaya kazık çakmışlar üstelik pr leride 0 Benim düşünceme ğöre yıllanmış siteler oldukları için yerlerini sabitlemişler...
Bence birazda hiç güncel olmayan siteler nasıl ilk sıralarda yer alıyor bunun araştırmasını yapıp ayrı bir konu açın foruma yararımız olur böylece...
Herkezin bu sitede blog sitesi yok kurumsal firma siteleri olanlarda var unutmayın...