Biz size asılsız kayıtsız birşey söyledik mi ?
Siteleriniz barınırken nelerin saldırı aldığını gösterdik.Hangi sayfalarınıza flood aldığınızı gösterdik halen bu tutum içerisindeyseniz kınıyorum sizi.
VPS konusuna gelince ;
Siz kendi sitelerinizin saldırı aldığını biliyorsunuz. Turkiye tabanlı sunucuların hat kapasitesinin yurt dışına oranla düşük olduğunuda biliyorsunuz. Aldığınız saldırı sırasında Sanet telekom'daydık. Sercan TAPŞIN buralarda mı bilmiyorum ama buradaysa hangi IP'ye nasıl saldırı geldiğini yazar umarım. Sizin gibi birçok müşterimiz var şikayeti olan varsa yazsın.
Haram parada gözümüz yok. Bunu msn'den daha uygun bir dille söyleseydınız kullanılan / kullanılmayan tespit edilir geri iade edilirdi. Halen olupta kabullenmediğiniz konuları bize suç olarak yığıyorsunuz.Sizin yaptığınız adil mi ? sunucu tahsiz etmek üzere olan müşterimize ağır sözler sarfediyorsunuz hakkımızda bu haram değil mi ?
Evet yenilenme süreci içerisindeyiz.Müşterilerimiz biliyor zaten bu konuyu. 5mbit hattımız 10mbit'e 10mbit hattımız 20mbit'e ve şu an 30mbit ADANA-MAYANET'e sunucularımız koyuluyor.
Taşıma ve güncelleme sonunda ücretinizi iade ediceğiz. 70 YTL veya herneyse.Ama verdiğimiz hizmeti bir siz bir biz birde allah biliyor.Haklı , haksız , haram , helal ne herşey ortaya çıkar.
İyi çalışmalar.
Bırakın allah aşkına saldırı aldığınızı sizde biliyorsunuz diyorsunuz da diğer serverlarda neden saldırı almadı. Ns adresim bile yönlenmemişken nasıl saldırı alıyor bunu anlamadım bizde biraz biliyoruz serverın nasıl flood yediğini. hiti 10 tekil hit olmayan bir site nasıl saldırı alır ki sitenin ismini bile ben zor hatırlıyorum. Ücretide güya iade edeceğinizi söylemiştiniz nerde ? Kullandığınız kadarını çıkarıp iade ederiz dediniz hiç kullanmadım ki. Msnde ben herşeyi anlattım size siz beni sqllerimi herkese yaymakla tehtit ettiniz. Zaten sonuç ortada ekindns diye birşey kalmadı. Hemşerim dedim bağrıma bastım ilk arkamda vuran siz oldunuz. Konuyu hortlattım ama cevabı daha yeni okudum.