Google Türkiye başında hala Mustafa İçil var sanırım.
Kendisi son derece large ve kariyer hedefleri uğruna bir değerini sanırım köreltmiş birisi..
Dışarıdan bakıldığı zaman zeki, heyecanlı, atik, girişken vs vs tüm özelliklere sahip.
Fakat bir insanının 2 karakteristik özelliği vardır, bunlar teori ve pratik olarak ikiye ayrılır.
Siz ne derseniz diyin ben gittiğim konferanslarda en çok Mustafa İçil'i itici ve soğuk buldum.
Son derece kibirli birisi (bana göre).
Esra hanım ve Mustafa bey bir şeyi unutuyorlar, burası Türkiye ve sizlerde Türksünüz.
Yok, hayır bunu hemen "faşizm" veya "milliyeçi" nida olarak algılamayın.
Abd'de olsa Atatürk gibi bir lider ve onun ölüm yıldönümü olsa ne yaparlardı?
Mesela Einstein, veya gandhi ya da x bir isim. O gün neredeyse 200x200 px boyutlarında imajlarını ana sayfamızda görüyoruz.
Siz Google Türkiye sorumluları..Sizler Türkiye liderlerinden utanıyorsunuz... Sizler, sizeyurt dışından ne denilirse o'nu yapıyorsunuz.. Sizler insiyatif kullanamıyorsunuz.. Yalnız hakkınızı yememek lazım, sizler konferans zamanlarında çok güzel şekil yapıyorsunuz..
Google Türkiye içerisinde ben isterdim ki Türk web masterlar ve Google merakı bulunan insanlar biraz daha el üzerinde tutulsun.
Siz bunu bile yapamazken sizlerden Ulu önderin(m)izin naaşına sahip çıkmanızı beklemek sanırım saflık olurdu. O saflığı bugün yaşadık..
Unutmayın.. Dünya üzerinde bir çok firma vardı, şu an esameleri dahi okunmuyor.. Web dünyası geniş bir dünya ve yelpaze. Herkes bir birinden üstün olabilir günü geldiğinde.
Siz ne olur ne olmaz Türk olduğunuzu unutmayın, 3 gün sonra ihtiyaç duyabilirsiniz..
Görüşmek üzere.
Google Türkiyenin başında
Bülent Hiçsönmez var Mustafa Bey ve Esra Hanım sadece adwords tarafına bakıyorlar onların işleri pazarlama + bence google bırakıp diğer servislere bakmak lazım mesela bizim kendi markamız mynet ve Türkiyede yıllardır varlığını sürdüren microsoft (bing)