Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

'Ayrıca Size lisans konusunda bi acıklama yapmıstım ama onu atlamıssnz sanırım o maddeden de bir acıklama getirirseniz iyi olur yani ordan zaten program lisansından bi aksaklık var sanırım ki orayı atlamıssnz'

Burada herhangi bir sıkıntım olmadığı için atladım. Satış mesajım halen günceldir, illegal bir durum sözkonusu değildir.

Vallahi güzelce fikirlerimi söyledik, bence bu noktada artık sözü piyasa söyler. Yani en özet şekli ile arz-talep dengesi bu işin fiyatını belirler. İlle de tepemize bir 'taban fiyatçı' , 'tekel' veya benzeri bir anti-liberal, anti-demokratik, yada statükocu bir kişi veya kuruma gerek yok diyerek sözlerime son veriyorum.
Sıkıntı yoksa güzel o zaman siz hayır sever bir insanınız ki zararına menu yapıyorsunz o da güzel
Ama sıkıntı olmadıgına dair kanıtlarda gosterirseniz bizde iktisat okumus birinden ticareti yeniden ogrenelim bu sadece sizi daha iyi satıs yapmaya goturur sıkıntı nasılsa yokmus . Bende sozlerime burda son veriyorum.

Ya cok hayırseversiniz ya dedigim gibi dogal sınırları asan sıkıntı iceren programlarla bu işi yapıyorusunuz.