ilminize okudugunuz bolume lafım olamaz ama şunu ya gormek ya da gostermek istemiyorusunz
1- ikea 1 usd duzeyinde mi satıyor

Fiyatları belli el insaf . İkea manıtıgı iscilikten kısıp montaj vs bunu da bi marka gelenegi gibi susleyip insanlara satmaktır. Fiyat kırdıgı yok
2- araba fiyatlarını elinde tutan zaten belli firmalar var bu teknolojide de böyle yapmayın. Gelin bir oran yapalım siz daha iyi bilirsiniz tabiki ama 75 tl nere 1 usd nere kacta biri şimdi ikea
75 bir fiyatına mı yada araba uretcileri ucuz dedikleriniz 75 de bir 50 de bir fiyata mı satıyor ? yapmayın .
3- Taban fiyat insanların kafasında olusmalı bir kurum yada firma yada ben sen yada herkes keyfine gore degil. Yani insanlarda şu belirmeli şu site buyuk dunyaca bilinior bu sitede kac gibi satılıor bunlar su su fiyata o zaman bu fiyat da olmalı demek . İkea da 10 tl ye koltuk takımı olmadığı gibi bu işlerde de olmamalı bu piyasada da.
Bu nedenle burda katı kurallar koyulup zorakiden cok birşeyin pahasını insanlara vermek gerek .
Kontrol tek tek bakma dıt sen o fiyata satamazsn gibi şeyler diktatorluk olur ki işe yaramaz dediginiz gibi bu işte bir bilinç olusturmak gerek. Hep ornek veririm Adam aynı kişi bir şeyi aynı şeyi iki kere satın alıyor. Bakın turkiyede bu adama ne derler

Ama onda bilinç gelişmiş . Bu neye yarayacak hem ureticiye hem musteriye yansyıyacak . Bu fiyatlar zaten yok adam paylaşım yapıyor.
4- Parası olmayan parası olunca bu işe girecek . Nasıl ki her isteyenin istedigi olmadıgı gibi .
Ayrıca Size lisans konusunda bi acıklama yapmıstım ama onu atlamıssnz sanırım o maddeden de bir acıklama getirirseniz iyi olur yani ordan zaten program lisansından bi aksaklık var sanırım ki orayı atlamıssnz
yine diorum personal lisanslı programla yaptıgınız normalde satma hakkınız yok tabi acıklama yaparsanız daha iyi olur herkes de bilir. Ama bana yuzlerce dolar verip business lisans alıp bir programın 1 usd ye menu yapmak hiç mantıklı gelmior.
Gördügünüz gibi bu işin "Doğal Sınırları" var Grafiker ve Flashcı arkadaslar bunu onaylayacaktır sanırım .