.ıçımı yırtarak sadece dün 6 saat aralıksız ugrastıgım site için iki cümle aldım 1- uyduruk olmuş 2- yaptıgın iş mi senin şimdi yine de 10 liradan fazla istemedim kurumsal bir site yapıyorsun yani yaptırıyorsun yukarıda yazanları araya sıkıstırıyor konumu örnek gösteriyorsun bana senden iş yok şimdiye kadar işçi r10 da sorun yasadıgım tek insansın dua et işlerim yogun ve ban yememem gerekiyor yoksa kapak edecek laflar da yazmasını bilirdim
Senin terbiyen ancak kapak edecek laflar konuşmayı gerektiriyor onun farkındayım. Birincisi uyduruk kelimesini nerelerde kullandığımı biliyorsun ve gülereksöylediğim bir kelime olduğunu, ikincisi yaptığın iş mi senin kelimesini anasayfa çıkmış onu kaldıralım dedikten sonra tık msni kapattığın için yaptığın işmi senin dedim. Ama sen köşeye sıkışmış kedi misali bunları koz olarak mı kullanıyorsun nedir.
10 liradan fazla istemedin, işi kabul ettin keşke şu fiyat beni kurtarır deseydinde, o fiyata başlayıp işi zamanında bitirseydik.
6 saat full ilgilendim diyorsun. Ya kardeşim menü alta inmiş onu düzeltmen gerekiyordu. Her şeyden çok ozamanını almadımı. O benim sorunum mu ne yapabilirim.
Her neyse arkadaş içine baya ağır ithamlar doldurmuştur malum r10 'da da ticaret yapıyor ağzını açmasın sakın, İşine engel olmayalım.
Uzun lafın kısası, arkadaşla bir alıp veremediğim yoktur. Ama verilen işi yerine getirememiştir.