Sabah kalktığım da annemin bana kızmasının sebebini şimdi anladım
Ama üzücü bir habermiş gerçekten..

İnternet mafyaları yakında çıkar az kaldı..Önceden botnetçilerdi şimdi de 2-3 account için adilik yapan insanlar..

Ayrıca az önce oynadığım (10 senedir bilgisayar kullanıyorum ilk defa bir online oyun oynuyodum.Sırf bi arkadaşın hatrını kırmıyım diye) onu da hesabı sildim..Gereksiz zaman kaybı..

Ayrıca bu metin2 oyununu geçen kız arkadaşımdan duydum..Arkadaşın kardeşi çok fazla oynuyormuş Geldi yanıma ufaklık abi sen ekantları (account demek istedi ama ) heykliyebiliyormusun? dedi..Sordum işte anlattı baştan sona kadar..
Çoçuğa desem ki olm Türk Tarihini anlat bilmez ama mübarek oyunu tüm sülalesinden iyi ezberlemiş..Nerde char mı diyorlar işte o ezbere biliyor..

Bizim zamanımız da counter vardı..Az oynamadık gerçi biz de..Ama o kadar piskopat değildik çok çok hangi silah daha iyi vurur onu biliyorduk ama teknoloji gelişince işin içine ettiler..

Bide şu chara araba anahtarı şehir efsanesi de çocukları iyice bi bağımlı hale getirdi..
Aileler için bir filtre oluşturulsa güzel olacak..Özellikle metin2,knight online,mu tarzı oyunlara belli bir yaş kitlesi koyulsa çok güzel olacak..

Umarım devlet bu olaydan sonra biraz önlem alır..