Sanırım özellikle sade olması ve insanı yormayan bir tasarım olması için uğraşmışsın ki başarmışsında.. Panelden portala tam hakimiyet sağlanması ve panelin Türkçe olması çok güzel olmuş.
Bu hali ile portal zaten her ihtiyaca cevap verecek nitelikte. Yalnız olursa daha güzel olur dedim bir iki özellik var. Mesala
- Sağ menüdeki kategoriler, son konular, reklam.son mesajlar gibi bölümlerin sıralamasını panelden kontrol edilebir olursa
- Aynı şekilde içerik kısmındaki vizyonda bu hafta, Video Box, Reklam, haberler bölülerinin sıralamasıda panaleden tercik edilebilir olursa
- Arama menüsü daha kişiselleştirilebilir olursa mesala hatta panelden kontrol edilebilir olursa
- Birde tam anlamadım ama ilk mesaja eklenti olarak eklenen resimleri değilde konuya eklenen her resmi yani upload sitelerine yüklenen resimleride çekerse

bir sonraki Mntry Portal için öneri olarak kabul et bunları.

Açıkçası Montrey ben sen yerinde olsam madem bu portalı geliştirmeyi ve pazarlamayı düşünüyorsun + portalı sürekli güncelleyeceğini ve destek vereceğinide söylüyorsun vBAadvanced gibi profesyonel platforma taşırım. vBulletin bilginle bu işin çokta güzel üstesinden gelirsin gibi geliyor bana...

Eğer vBulletin Forumum olup özel portal almayı düşünseydim senin portalım ilk önceliklerimden olurdu açıkçası.. Portalı alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyeyim.. Sanada başarılar Montrey..