Ben xp pro kullanıcısıyım .. vistaya hiç geçmedim kötü olduğunu düşünerek ve bu kararımdan memnun kaldım çünkü zamanla vista düşmanlığının ve şikayetlerinin arttığını gözlemledim . Fakat win7 ye geçmek istiyorum mümkünse 64 x olanına geçmeyi düşünüyorum .. Fakat kullanamayacağım programlar olabilir mi ? ve oynayamayacağım yeni ve yeniye yakın oyunlar olabilir mi ?
şuan xp pro : karspersky internet security 2010 ve firefox penceresi açık (ağır işlemler yapmazsam pek değişmiyor zaten alttaki kullanım oranları)
cpu kullanımı : %0 - %9 aralarında geziyor ort:%2 veya %3 olur
ram kullanımı : 613 mb - 614 mb sularında
vistada bu performansı alamayacağım bir kesin ama win7 de bu tablo ne civarlarında olur ? ve hangi win7 türüne geçmemi önerirsiniz ve özelliğini kısaca not ederseniz sevinirim .. sistem özelliklerim yüksek o bakımdan problem olmayacaktır ..
Eğer 64 biti destekliyorsa, Windows 7 Ultimate 7600 sürümünü yüklemenizi öneririm, oyun - program - driver sorunu yaşamazsınız, ama indirceğiniz windows 7 in md5 hashını kontrol ederek indirin bu aralar bir çok backdoor koyulup piyasada dağıtılan sistem var ..