Basın nerede o basın?
Diyarbakır'da maçın önüne geçen birşeyler olsada sıkıştırsak gündem oluştursak diye çakallık yapan basın?

Dün Diyarbakır'da yaşananlardan niye bahsedilmiyor, niye hiçbir gazete yada Tv dün iki takım taraftarları arasındaki dostluk görüntülerine yer vermiyor.
Gazetecilik okuyorum ama böyle bir spor camiasının parçası olabilme ihtimalini düşündükçe kendimi kaybediyorum..

Dün ağabeylerimiz Diyarbakırdaydı, ultrAslan.com 'dan yapılan duyuruyu direk ekliyorum..
Alıntı
Bizleri Diyarbakır’da tüm içtenliği,dostluğu ve misafirperverliği ile ağırlayan başta Diyarbakırspor Taraftarlar Birliği Başkanı Zülküf İşlek, Basın Sözcüsü Ali Yılmaz ve Şaban Özkılıç olmak üzere tüm Diyarbakır halkına teşekkür ederiz.

Diyarbakır’ın bilindiği ve sanıldığı gibi bir yer olmadığına Diyarbakır’a varır varmaz gördüğümüz sıcaklık ve dostluk sayesinde bizzat şahit olduk.

Sezonun 2.yarısında Ali Sami Yen’de oynanacak olan Diyarbakırspor maçında tüm Diyarbakırlıları aynı içtenlik,dostluk ve samimiyetle karşılayacağımızı da ayrıca belirtmek isteriz.

Saygılarımızla

Sebahattin ŞİRİN
Alıntı
Yılmaz TUTUŞ