Geçenlerde rüyamda gördüğüm bir domaini gece 3 te yatağımdan kalkıp aldım. Ve %2200(yüzde ikibinikiyüz) kar ile sattım.
Rüyada domain görmek, işin farklı bir kısmı. Şaka bir yana, kişi ne ile kafasını meşgul ederse rüyasında onu görebiliyor.
'Domain İşine Yeni Başlayacaklar İçin Hikayeler'.
bu çok ilgi görecektir.
Teşekkür ederim, bakalım yavaş yavaş kafamda toparlamaya başladım.
Güzel.. DomainUsta teşekkürler..
Rica ederim.
Güzel bir konu, ellerine sağlık, bu iş bir hastalık henüz tedavisi yok, bulan olursa, ücretsiz r10 da dağıtırsa çok iyi olur

)
Evet, bu işin ileri safhaları gerçekten bir hastalık... Bırakayım diyen de çok zor bırakıyor.
önceden bir döküm firmasında çalışıyordum... kanalizasyon rogar kapaklarını dökerlerdi.. kafam hep yerde gezerdi "acaba bu kapağı kim dökmüş" diye...
sonra pvc pencere sektöründe çalışmaya başladığımda kafam çok şükür normal seviyesine geldi.. evlerin pencerelerine bakar oldum...
şimdi mermer cami işçilikleri yapan bir firmadayım.. camideyken gözüm hiç durmaz camiyi gezer... kafam yukarlardan inmez... mihrap - minber incelerim...
Domain sektörü hastalıktır... Diğer sektörde yaptıklarım domain sektöründe yaptıklarımdan bir nokta sadece... (Biri nokta mı dedi...

... hastalik.com da doluymuş tüh... sektor.org bari boşta olsaydı...)
Evet kesinlikle öyle. Ne ile uğraşıyorsan gözün orada oluyor. Nokta deme üstad, düşürdükleri güzel domainlerin haddi hesabı yok şu sıralar...
çok güzel bir yazı
Teşekkür ederim.
ben düşledigim domainin boşta olabilme ihtimalini sevdim be usta
Bu şiiri hatırlayacağım sanki.

Ben de beklediğim domainin düşme ihtimalini seviyorum.
Domainci üzerine benden bir kaç edebi parçalama..
Gerçekten edebi bir parçalama olmuş. Teşekkürler...