herkese teşekkür ederim.Dediğiniz gibi ayrı bir bölüm açılabilir ama zaten fiyatı daha önce belirttim ben.Hostçuyla tasarımcıyı msnde aynı anda bulmak ölüm neredeyse hostçu tasarımcıya tasarımcı hostçuya suç buluyor.50 TL ücret yatırdım rica etti parayı önce yatırdım her zaman iş bitişinde veririm derim ama hep ilk yatırırım. bugün itibariyle tam 4 gün oldu.1 gün içinde teslim garantisi verdi.+ para iade garantisi...
Tema vs basitçe yaptı birşey istediğim gibi değil ekstra birşeyler istedim 4 gündür onu bekliyorum.Üye olamıyorsun şifre gelmiyor asıl sorun burda ! Öss nedeniyle internet kafeden giriyorum sürekli herhalde 1 haftada script fiyatından fazla kafeye para vermişimdir.Ama öğrencinin halinden anlayan yok varsa da çok az.Anlayanlarda zaten anlamış gibi yapıp elindeki paranın peşinde script vs hikaye.

1.5 yılda 3 host değiştirdim şuanki hostçumdan memnunum.Uygun fiyata host veriririm gibisinden hostçumu küçümseyip kendi hostunu satmaya kalkışmasıda cabası.

bugün saat 7 ye kadar süre verdim.Yaparsa sağolsun yapmassa karalama kampanyası için elimden geleni ardıma koymam internette var olan webmaster siteleri başta olmak üzere önde gelen sitelerin çoğuna isim msn telefon isim internet sitesi bilgilerini veriririm.