Merhabalar.
Başkasının işine karışmayı pek sevmem ama mademki fikir paylaşılıyor bende paylaşayım istedim.Edit ve Sıfır yazılım arasındaki fark gözle görülür şekilde arkadaşların üstteki iletilerinde orataya konulmuş.
Alıntı
kısa ve öz bir şekilde yazıyorum
ucuz etin yahnisi!
Anlamlı bir sözle ifade edilmeye çalışılmış.
Alıntı
Evet 200-300 lira dusuk bir mebla ama piyasayi cok dusuruyorlar. Herkes freelance calismaya bakiyor boyle olunca, isinin uzerine bunu ek is olarak kullaniyor ve komik rakamlar cikartiyor... Bizim gibi de bu iste kurumsal calisip, butun isini gucunu bu ise adamislar, daha fazla calisip daha fazla uretip daha fazla kazanma pesine dusuyor ve DAHA FAZLA YORULUYORLAR. Beni yoran adami sevmem, bu editcilerde beni yoran adamlar!
Aradaki fark iki taraf için kıyaslanmış.
Ben bunlardan çıkartıyorum ki Foruma birde edit Yazılım ve Wa-rez Yazılım isteyenler gibi bir bölüm açılması gerek.Biz öğrenciyiz 450-500TL'lik bir yazılımı karşılayamayız bütçemiz o kadar değil ama betçesi olup bu sektöre girenler gibi bizde girmek istiyoruz birşeyler yapabileceğimize inanıyoruz diyenlerin yeri bu bölümler olmalı bence.
İnanıyorumki bu sayede bizde kime ne kadar fiyat biçeceğimizi ve kimin sağlam yazılım ile iddaalı iş yapacağını anlamış oluruz . Tabi bu sayede herkezin yeri ayrı olur diye düşünüyorum.
Banada kulak verdiğiniz için teşekkür eder kolaylıklar dilerim.