Windows XP De Çalısan Oyun CRYSİS WARHEAD Win7 Belli Bir süre oynatıyor sonra bellek yetersiz diyor.halbüki xpden sorunsuz çalıştırıyordu.(arada kastıgı zaman oluyordu.sonra düzeliyordu.)
Xpde uyarmadığından oyunu bölmüyordu.ama WİN7 de bölüyor.Bellek Yetersiz diye bölüyor.Oyun Kilitleniyor..Bu Uyarı vermesi Yerine Oyunu Yürütmesi İçin Ne Yapabilirim ?
Şuan test lerden ortaya çıkan en iyi oyunları çalıştıran sistem Windows 7 seçildi oyun oynamadığım için sorunuzun tam olarak yanıtını bilmiyorum ama windows 7 de images patch olayı var bu da yasa dışı olduğu için dosyaları paylaşamıyorum.
Benim soru arada kaynadı galiba..
sorunuz neydi göremedim?
ie güncellemesi yaptı upadteden yapmaz olaydım

site içinde linkleri target_blank olarak açmıyor ne yeni sekme ne yeni pencere kasılıp duruyor
İe 8 kullanıyorsanız güncellemeler çok önemli bir virüs v.s bulaşmış olabilir mi? görev yöneticine bakınız.
Cevaplar için teşekkürler y4sin. Bu ram olayını bende merak ediyorum windows 7 ultimate (32 bit) kurduğum bir bilgisayarda 4 GB ram takılı ancak 3.25 GB kullanılabilir yazıyor. Oysa ekran kartı harici. Ram niye tam kapasite kullanılamıyor ? 64 Bit kursam ram tam kapasite kullanılabilir mi ? 64 bit ile 32 bit arasındaki farklar nelerdir ?
4 Gb ramınız varsa 64 bit kurmanız gerekmekte, hemde daha hızlı çalışcaktır.
bir diğer konu 64 Bit ve 32 Bit ile ilgili,
https://www.r10.net/isletim-sistemler...a-guvenli.html